![]() |
![]() ![]() |
![]() |
NoMoneyNoCrysis |
![]() Повідомлення #1
|
![]() Перевірений
Репутація: ![]() ![]() Група: Головні редактори Повідомлень: 25 Дата реєстрації: 29.11.2010 ICQ: 596338566 |
У данній темі прошу всіх висловлювати свою думку щодо газети "Віддзеркалення". Що вам подобається, не подобається і, взагалі, ваші побажання.
![]() |
Dreamer |
![]() Повідомлення #2
|
![]() root
Репутація: ![]() ![]() Група: Адміністратори Повідомлень: 15 Дата реєстрації: 1.01.1970 ICQ: 447450945 |
Більше матеріалу в газету робіть ![]() -------------------- Інтернет, він не зближує. Це скупчення самотності. Ми начебто разом, але кожен один. Ілюзія спілкування, ілюзія дружби, ілюзія життя ... |
mihanik |
![]() Повідомлення #3
|
![]() Головний Модератор
Репутація: ![]() ![]() Група: Адміністратори Повідомлень: 48 Дата реєстрації: 16.09.2010 ICQ: -- |
Я думаю зробити її трохи яскравішою.
Поміняти шапку, переробити трохи оформлення, додати трохи більше новин чи розділів. |
Silver_WOLF |
![]() Повідомлення #4
|
![]() Новачок
Репутація: ![]() ![]() Група: Гості Повідомлень: 0 Дата реєстрації: 1.01.1970 ICQ: -- |
Цитата: mihanik більше новин чи розділів неважливо, головне щоб було чим наповнити) шукайте хороших Журналістів=) |
NoMoneyNoCrysis |
![]() Повідомлення #5
|
![]() Перевірений
Репутація: ![]() ![]() Група: Головні редактори Повідомлень: 25 Дата реєстрації: 29.11.2010 ICQ: 596338566 |
Цитата: Silver_WOLF шукайте хороших Журналістів=) це натяк, що тобі наші журналісти не нравляться? |
Dark |
![]() Повідомлення #6
|
![]() Новачок
Репутація: ![]() ![]() Група: Гості Повідомлень: 0 Дата реєстрації: 1.01.1970 ICQ: -- |
Ні це не натяк. Просто вона стала буденною більше потрібно як казав лев Алекс (із "Мадагаскару"): "Нужна новая струя". В ній невистачає ізюменки!
|
mihanik |
![]() Повідомлення #7
|
![]() Головний Модератор
Репутація: ![]() ![]() Група: Адміністратори Повідомлень: 48 Дата реєстрації: 16.09.2010 ICQ: -- |
Ізюм забацай їм ізюменку щоб не возмущались
![]() |
NoMoneyNoCrysis |
![]() Повідомлення #8
|
![]() Перевірений
так я там так і работаю=)))
Цитата: Dark Просто вона стала буденною ну а яку ти хотіла газету про шкільне життя??? будь-яка газета є буденною це якби вона там виходила раз в рік то була б празнічною =) |
Dark |
![]() Повідомлення #9
|
![]() Новачок
Ізюмич просто її потрібно потрохі змінювать бо вона вже приїлася
|
NoMoneyNoCrysis |
![]() Повідомлення #10
|
![]() Перевірений
ну цього року змінюватись вона вже навряд чи буде
а наступного нажаль ви її вже не побачите (випускники) але я створив цю тему для того, щоб дізнатись, що вам хотілося б виправити чи додати, щоб наступного року ця газета була кращою |
Dark |
![]() Повідомлення #11
|
![]() Новачок
ну мабуть ти сам вже зрозумів все! а і да якісь анекдоти тудиб теж було класно вписувать!
|
NoMoneyNoCrysis |
![]() Повідомлення #12
|
![]() Перевірений
тобто якщо я правильно поняв читачі хочуть щоб там була колонка юмора?
цікаво=) |
Dark |
![]() Повідомлення #13
|
![]() Новачок
ну шось тіп того
![]() |
Ira |
![]() Повідомлення #14
|
![]() Новачок
почитай анектоди в журналах, а в нас серйозне видання:)
|
Лия |
![]() Повідомлення #15
|
![]() Новачок
Цитата: Dark Ізюмич просто її потрібно потрохі змінювать бо вона вже приїлася буль-яка газета приїдається.мені наприкоад приївся "Нетішинський Вісник". на мою думку,якщо газета виходить систематично(у нашому випадку раз на місяць), то і колонки у ній мають бути однакові. наприклад, якщо один раз колонка так буде називатися, а інший раз по-іншому, то це не солідно:) а щоб стала цікавішою газета, то потрібно життя в школі робити цікавим. так як, газета це підсумок усього, що було зроблено за місяць у школі. |
![]() ![]() ![]() |
Розширена версія | Зараз: 4 лютого 2023 13:59 |
Чи визначились Ви із своєю майбутньою професією?
|